Voetballer Rıfat ‘Bugatti’ is vader geworden

by AMS97531A123 | 21 maart 2015 12:03

Een van de bekendste voetballer van Arnhem, Rıfat ‘Bugatti’ Buğdaycı  is vader geworden. Eymen Buğdaycı ook wel ‘Bugatti Junior’ genoemd was vrijdag het gesprek van de dag toen veel Arnhemse Turken elkaar tegen kwamen in de Turkiyem-moskee in ‘Prikko’.

Veel voetbalfans kennen Rıfat ‘Bugatti’ Buğdaycı nog uit zijn tijd bij de Graafschap en de Arnhemse amateurclubs FC Presikhaaf, SC Oranje en Elsweide. Buğdaycı kreeg de bijnaam ‘Bugatti’ omdat hij als spits zeer snel en effectief was. Volgens de kenners maakte hij ook bijna altijd fraaie acties maken met de bal.

‘Bugatti Junior’
Op 18 maart maakte Suat Buğdaycı al bekend dat hij voor het eerst oom was geworden. Oom Suat was dan ook vol trots dat hij de felicitaties mocht ontvangen van heel veel mensen. ‘Bugatti Junior’ werd via social media gepresenteerd als jongste lid van de familie Buğdaycı.

Eymen ‘Bugatti Junior’ is meteen ook gepresenteerd als een van de nieuwste Beşiktaş fans uit Arnhem. Wij feliciteren en wensen Rıfat Buğdaycı, zijn vrouw en familie veel geluk en gezondheid met Eymen Buğdaycı.

Reacties

Source URL: http://haberarnhem.nl/2015/03/21/voetballer-rifat-bugatti-is-vader-geworden/