Elsweide (E1) blijft goed presteren in 1e klasse

Elsweide blijft ook in de eerste klasse goed presteren met de E1. De team van succestrainer Harun Koprulu won zaterdagochtend ook van DVV in Duiven. Tijdens de rust stond het 2-2 en na het laatste fluitsignaal stond het 2-5 in het voordeel van Elsweide.

Ruststand 2-2
Elsweide had twee weken niet gevoetbald. Dit was ook te merken aan de spelers van Elsweide. De trainer verklaarde zelf na afloop dat ‘dit ook te merken was omdat ze hun eigen spel niet konden spelen. DVV begon goed en maakte ook terecht de 1-0.’ Na een moeizame en slechte eerste helft werd uiteindelijk wel een 2-2 tussenstand bereikt.

Hattrick Furkan Tekin
In de tweede helft begon Elsweide iets beter aan de wedstrijd. Hoewel de thuisploeg veel kansen kreeg werden er geen doelpunten gemaakt. In de laatste vijf minuten maakte Elsweide alsnog drie doelpunten. De doelpunten van Elsweide werden gemaakt door Erdem Yilikyilmaz (2x) en Furkan Tekin (3x). Volgens de trainer was Erdem Yilikyilmaz ook de man of the match.

Elsweide E1 heeft nu samen met Jonge Kracht E1 en AVW ’66 E1 negen punten uit drie wedstrijden.