Weet iemand misschien wanneer IS Israel gaat aanvallen?

by AMS97531A123 | 24 november 2015 00:49

ISIS, IS, of Islamitische Staat of ‘whatever’ je ze ook wil noemen trekt natuurlijk de laatste veel aandacht doordat ze allerlei aanslagen plegen tegen mense. Of het nu gaat om aanslagen in Parijs of het levend verbranden van moslims in Irak, de gesponsorde soldaten van IS zijn beschikbaar om iedereen uit te moorden ‘namens de Islam’. Dat de Islam dit nergens goedkeurt, wordt natuurlijk achterwege gelaten.

boxspring artikel promo v3[1]

De ‘soldaten’ van de IS doen niets anders dan het afslachten of vermoorden van moslims. Alhoewel men het beeld wil laten ontstaan dat de IS het alleen gemund heeft op niet-moslims. Maar in de tussentijd worden moslims zwart gemaakt en aangesproken op het gedrag van de IS. Je wordt zelfs als moslim raar aangekeken als je duidelijk maakt dat je niets te maken hebt met de IS, en dus geen signaal hoeft af te geven aan de samenleving. Dat hebben ‘WE’ natuurlijk ook niet gedaan tijdens de aanslagen van de IRA, ETA, RFA, Anders Breivik of Tristan van der V.

Lees ook: Waarom moeten moslims zich in godsnaam verontschuldigen?

IS en Israel
Voor het geval men het niet weet! Er schijnt een gebied bezet te zijn door Israel waar veel Palestijnen (moslims) wonen. Ook zou Israel volgens verschillende bronnen zich schuldig maken aan genocide van bepaalde volkeren. Je vraagt je dan natuurlijk direct af, waar de IS blijft met hun reactie/aanval/aanslagen richting Israel? Ze doen tenslotte niets anders in Irak of Syrie.

Snap jij er nog iets van?
Hoe komt het dat IS geen militanten kan sturen naar Jerusalem en wel naar Parijs? Weet iemand misschien waarom de IS niet opkomt voor de moslims in Palestina/Gaza? Het is toch allemaal niet meer logisch….

Endnotes:
  1. [Image]: https://www.facebook.com/Beddencentrum-1048751255152027/?fref=ts

Reacties

Source URL: http://haberarnhem.nl/2015/11/24/weet-iemand-misschien-wanneer-is-israel-gaat-aanvallen/