Bekende Arabische zanger Mounir Hassan eventjes in Arnhem

Bekende Arabische zanger Mounir Hassan eventjes in Arnhem

De bekende Arabische zender Mounir Hassan was onlangs op bezoek bij Bedri Akbulut en Kemal Akkurt uit Arnhem. Bedri Akbulut is bekend van B&N inktstation aan de Hommelstraat.

Volgens Akbulut was Mounir Hassan in Bremen voor een bruiloft van zijn dochter. In het Midden-Oosten is Mounir Hassan een bekende zanger en is hij vaak te zien tijdens televisie optredens. De bekende Arabische zanger, met Turkse roots, is ook goed bevriend met Arnhemmer Kemal Akkurt, en wilde hem en zijn familie graag opzoeken in Arnhem alvorens hij weer terug zou keren naar Libanon.

Marco Borsato van de Arabische wereld
De Marco Borsato van de Arabische wereld werd goed ontvangen in Arnhem. Na een lange reis uit Bremen werd hij in Arnhem getrakteerd op een Turks-Arabische maaltijd. Veel tijd had de zanger niet omdat hij vrij snel weer zou terug vliegen naar Libanon.

Reacties


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.