Drie partijen tonen interesse in Simit Sarayi Arnhem

Drie partijen tonen interesse in Simit Sarayi Arnhem

Simit Sarayi onderhandelt met drie investeerders voor een vestiging in Arnhem. Eerder maakten we al bekend dat Simit Sarayi niet bezig is met een vestiging bij de oude locatie van de Kijkshop in het centrum van Arnhem. Een woordvoerder van Simit Sarayi maakte dit officieel kenbaar aan HaberArnhem.

Simit Sarayi in gesprek met drie investeerders
Wie de drie investeerders zijn, en wanneer de vestiging er in Arnhem zal komen is ook niet duidelijk. Dit is afhankelijk van de gesprekken die gevoerd worden met deze geinteresseerden. Daarbij komt ook natuurlijk bij dat Simit Sarayi eerst zelf akkoord moet gaan met een van deze partijen. Indien deze partijen voldoen aan de eisen van Simit Sarayi om een franchise-vestiging te beginnen, zal men starten met alle procedures.

Volgens Simit Sarayi is er  nog niets getekend met een ondernemer uit Arnhem voor een nieuwe vestiging van Simit Sarayi.

Wordt vervolgd..

Reacties


Tags assigned to this article:
Simit Sarayi Arnhem

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.