Klarendal is de ‘poepwijk’ van Arnhem

Klarendal is de ‘poepwijk’ van Arnhem

Veel bewoners uit de Arnhemse wijk Klarendal ergeren zich massaal aan hondenpoep in de wijk. Via social media wordt hier ook enorm veel over gedeeld en besproken. Onlangs was er zelfs nog een discussie naar aanleiding van een foto van een bewoonster. De muren van haar woning waren beklad met hondenpoep.

Boze buurtbewoonster
Sheira Remkes deelde woensdag al een foto via facebook met hondenpoep aan haar muur ‘Nu is het genoeg’. De bewoonster van de wijk was van mening dat nu iedereen elkaar hierop moest aanspreken, omdat anders het woonplezier werd verziekt. Ze kreeg veel respons van mensen uit de wijk. Zo kwamen er direct veel meer klachten uit andere straten zoals Noord-Peterstraat, Vogelwijk, St-Janskerkstraat en de Klarendalseweg. Waarom de gemeente de Arnhemse wijk Klarendal zo links laat liggen is niet duidelijk. Want met alleen handhaven komen we er niet.

Wij hebben contact opgenomen met de gemeente en de vraag gesteld of hier nu überhaupt iets aan gedaan wordt? Want als het gaat om het modekwartier of allerlei andere ‘prachtige’ projecten waar 30 kunstenaars op afkomen heeft de gemeente wel geld beschikbaar. Bij afdeling handhaving hebben ze inmiddels standaard reacties bedacht op klachten die binnenkomen. Zo waren wij ook verbaasd hoe simpel de reactie was van de gemeente op een klacht van ons over hondenpoep: ‘Handhaving gaat vaker controleren op hondenpoep, er wordt niet extra geveegd.’

Of je als Klarendaller hier blij van moet worden???

Reacties


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.