De Paasberg in gesprek met topspits Fatih Alkan

De Paasberg in gesprek met topspits Fatih Alkan

Verschillende bronnen uit Arnhem melden dat topspits Fatih Alkan bezig is met een rentree bij voetbalclub De Paasberg uit Arnhem. 

Gesprek geweest met De Paasberg
De zondagvijfdeklasser zou al in gesprek zijn met Fatih Alkan over zijn terugkeer op de Arnhemse voetbalvelden. Helaas hebben we dit nog  iet kunnen bevestigen.  De bekende kapper speelde jarenlang bij Arnhemia en lijkt nu dus binnenkort uit te komen voor De Paasberg.

De keuze voor De Paasberg is niet toevallig. De neefjes Erdal en Murat Senyer spelen ook voor de Arnhemse club. Verschillende bronnen melden dat de neefjes een goede band hebben met Alkan en dat zijn transfer binnenkort officieel bekend zal worden.

Reacties


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.