Little Windows sieren etalages tijdens Winter Arnhem

by AMS97531A123 | 18 december 2015 08:22

Tijdens Winter Arnhem, het winterse evenement in de stad Arnhem, zullen dit jaar voor het eerst de ‘Little Windows’ te zien zijn in de etalageruiten van winkels in de binnenstad.

De ‘Little Windows’ zijn plexiglazen boxen die aan de binnenkant van een etalageruit met zuignappen bevestigd kunnen worden. Aan de buitenkant van de ruit komt een oranje omlijsting in de stijl van Made in [Arnhem]. De box zal op ooghoogte gemonteerd worden. De ‘Little Windows’ zijn een initiatief van het management van de binnenstad in Arnhem en worden in eerste instantie ingezet tijdens evenementen. De eerste 300 ‘Little Windows’ worden gratis beschikbaar gesteld. Geïnteresseerde ondernemers kunnen zich wenden tot Binnenstad Arnhem.

In de decembermaand worden er in het kader van Winter Arnhem allerlei activiteiten georganiseerd in de stad. Tijdens dit evenement neemt het management van de binnenstad de invulling van de ‘Little Windows’ op zich door het plaatsen van een kerstboompje, sneeuw en een winterse achtergrond. Tijdens toekomstige evenementen zal voor een andere passende invulling gezorgd worden. Op momenten dat er geen evenementen plaatsvinden zijn ondernemers vrij om de ‘Little Windows’ te gebruiken voor eigen promotionele doeleinden waar zij een Arnhems tintje aan willen geven.

Er wordt hard gewerkt om de Arnhemse binnenstad zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Na de voltooiing van het Centraal Station, Pathé en Stan & Co, zijn de Arnhemmers trots op hun stad. Die positieve sfeer wordt opgemerkt en het management van de binnenstad houdt die positiviteit graag vast. Het initiatief van de ‘Little Windows’ sluit daar goed bij aan. Met hun permanente installatie zorgt het ervoor dat ondernemers eenheid uit kunnen stralen. Dat is een toevoeging aan het Arnhemse straatbeeld.

Reacties

Source URL: http://haberarnhem.nl/2015/12/18/little-windows-sieren-etalages-tijdens-winter-arnhem/