Is Dilek Dogan een terrorist of gewoon een mooie Turkse dame?

Is Dilek Dogan een terrorist of gewoon een mooie Turkse dame?

Dilek Dogan werd eergisteren tijdens een politieinval van de Turkse Special Forces gedood toen ze naar haar wapen greep. De inval gebeurde in de woning van haar ouders waar Dilek ook woonde. Op vrij heftige beelden is te zien hoe de ouders van Dilek Dogan tekeer gaan tegen de politie toen duidelijk werd dat Dilek was neergeschoten.

Discussie na de dood van Dilek Dogan
Er is wel weer een discussie ontstaan op social media naar aanleiding van de dood van Dilek Dogan. Facebookpagina ‘TheNewTurks’ reageerde woedend en was vooral boos op alle Turkse-Nederlandse pagina’s over de ‘moord op de 25-jarige Dilek Dogan’ omdat zij geen artikels publiceerden over haar. ‘Tellen Koerdische en alevitische levens neit voor jullie? Weer ging de discussie over het verdedigen van Erdogan terwijl de dochter van iemand vermoord was door een politieagent.

Dilek Dogan: Terrorist of een mooie Turkse dame?
Het vreemde is dat alleen Dilek Dogan tijdens een politieinval werd neergeschoten. Volgens berichten van de politie gebeurde dit omdat zij naar haar wapen greep. Waarom Dilek als 25-jarige meid met een wapen rondloopt is niet bekend. Haar ouders in de woning en alle anderen werden niet gearresteerd of afgevoerd. Nu is het belangrijk om het een en ander te weten alvorens we ‘commentaar’ leveren over Dilek Dogan.

Volgens de broer van Dilek werkten ze gewoon mee tijdens de politieinval. ‘Ik deed de deur zelf open en iedereen was toen al wakker. De politie zocht naar een persoon, en wij lieten onze ID’s zien. Daarna wilden zij de woning verder onderzoeken waar wij mee akkoord gingen. Toen er een andere team kwam om de woning te onderzoeken werden wij in elkaar geslagen door de agenten. Mijn zusje werd toen neergeschoten.’

Verschillende bronnen bevestigen inmiddels wel dat Dilek Dogan meer deed dan alleen het lakken van haar nagels. Ze was actief lid van verschillende verboden terreurorganisaties in Turkije en was actief betrokken bij aanslagen. In die hoedanigheid was er ook een politieinval in de woning van haar ouders.

Reacties


3 comments

Write a comment
 1. Trees 31 juli, 2016, 13:51

  Haha die wijf ga terug naar school joh.
  En als jij gaat krijg je nog n heleboel maagden ook mooi toch.

 2. Trees 31 juli, 2016, 13:49

  Haha die wijf ga terug naar school joh.!!

 3. aslan 20 maart, 2016, 09:00

  wat is dit voor kut site met kut veel reklame en met kut nieuws, als die wijf verdacht word van iets mag ze best dood.

Only registered users can comment.