Bekende Arnhemmers gespot bij cafetaria Zo & Zo

Bekende Arnhemmers gespot bij cafetaria Zo & Zo

Afgelopen dinsdag heeft de persfotograaf van HaberArnhem twee bekende Arnhemmsers gespot in cafetaria Zo & Zo aan de Hommelseweg.

De bekende Arnhemse boekhouder Mehmet Boga en Mustafa Bal (vrijwilliger Aya Sofya Moskee) waren samen met elkaar gespot in Zo & Zo. Of het toeval was dat de heren samen aan tafel zaten of dat het ging om een zakelijke meeting is niet bekend. Bal was nog niet zo lang geleden ook nog actief als ondernemer bij de groentewinkel Saray.

Boga en Bal zijn tevens beiden bekenden uit de wijk en wonen volgens bronnen ook in de wijk. Of Boga zakelijk aanwezig was bij Zo & Zo is niet bekend. Het bezoek van Boga aan Zo & Zo is niet helemaal vreemd, omdat zijn kantoor om de hoek is aan de Sonsbeeksingel.

 

Reacties


1 comment

Write a comment
  1. Antonio 25 december, 2015, 22:25

    Sorry maar ik vind dit echt nutteloze berichtgeving. Echt nog onder het niveau van de Story oid. Kappen met die ellende

Only registered users can comment.