Dubbeltitel Australian Open 2016 voor Nederland

Dubbeltitel Australian Open 2016 voor Nederland

Nog een kleine week en dan barst tennisgeweld Down Under los met de eerste grand slam van het jaar: de Australian Open 2016. Op het tennistoernooi gelden Novak Djokovic en Serena Williams wederom weer als weinig verrassende topfavorieten voor de winst in het enkelspel. Vele malen interessanter voor het Nederlandse publiek is het om de verrichtingen van Jean-Julien Rojer te volgen!

In het heren dubbelspel kan Rojer voor Nederland de eerste grote tennisprijs van het seizoen binnenhalen. Samen met zijn Roemeense maat Horia Tecau speelt hij de sterren van de hemel en de tweeling Bon en Mike Bryans krijgt het zwaar!




Bryan tweeling heeft beste tijd gehad

Jaren domineerden de broers Bryan de top van het heren dubbelspel, maar sinds de op Curaçao geboren Jean-Julien Rojer samen met de Roemeen Horia Tecau een team vormt, is de alleenheerschappij van de Bryan Bro’s tanende. Bet.nl en Grandslamtoernooi.nl vergeleken de statistieken en kwamen tot de conclusie dat Bob en Mike hun beste tijd hebben gehad…

 

Vergelijk de dubbelspecialisten in de Infographic en trek je conclusie. Bet.nl en Grandslamtoernooi.nl zijn er al uit. Rojer en Tecau gaan scoren tijdens de Australian Open 2016! Wij zetten ons geld op de Nederlander en zijn maat, de Bryan Bro’s zijn uitgespeeld….

Speelschema en live streams

Met het uitgebreide speelschema voor de Australian Open 2016 op onze websites mis je geen enkele partij. Dagelijks tref je bij ons het laatste nieuws aan, de favorieten bij de bookmakers, overzichten van alle partijen, de live streams en natuurlijk de resultaten van alle Nederlandse deelnemers.





Tags assigned to this article:
Australian OpenTennis

34 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights