Onderscheiding voor Turkse ondernemer in Arnhem met meeste medewerkers

by AMS97531A123 | 15 januari 2016 08:30

De Turkse Ondernemers Vereniging, TOV Arnhem, heeft donderdagavond tijdens een drukbezochte nieuwjaarsrecepetie verschillende prijzen uitgereikt aan interessante ondernemers uit de stad.

Veel toespraken tijdens nieuwjaarsreceptie
Voorzitter Aziz Zeyrek hield een toespraak namens de Turkse Ondernemers en bedankte alle gasten voor hun aanwezigheid. Ook burgemeester Herman Kaiser hield een toespraak als burgervader van Arnhem. De Turkse Consul Generaal Zafer Ates en TOV-bestuurslid Yildirim Usta hielden ook allebei een toespraak.




Zorg en Welzijn Arnhem heeft meeste medewerkers
Zorg en Welzijn Arnhem kreeg een onderscheiding van het bestuur doordat het bedrijf in 2016 als Turkse onderneming de meeste mensen in dienst heeft in Arnhem. Ozlem en Hakan Gecol namens Zorg en Welzijn Arnhem kregen deze onderscheiding dat voor het eerst in 2016 werd uitgereikt.

Veel bekenden tijdens nieuwjaarsreceptie
Er waren veel bekenden tijdens de nieuwjaarsreceptie van de TOV. Mehmet Keskin van BenimSigortam, Rahmi Gemril van Gemril Pluimveehouderij, Advocaat Bahadir Arabaci, volkszanger Gokhan Tekin en de accountants Sezgin Avci (Axxon Accountancy) en Volkan Kardesseven (Ada Groep).




VVD fractievoorzitter Leendert Combee was ook een van de aanwezigen, samen met commissielid Steffenie Pape. Combee was onder de indruk en deelde het volgende via twitter: ‘Erg drukke nieuwjaarsbijeenkomst van 10-jarige Turkse ondernemersvereniging. Lekker eten en kennismaken.’

Erg drukke nieuwjaarsbijeenkomst van 10-jarige Turkse Ondernemersvereniging @TOVArnhem[1] #lekker_eten_en_kennismaken[2] pic.twitter.com/4KrTiNcApX[3]

— Leendert Combée (@leendertcombee) 14 januari 2016[4]

Endnotes:
  1. @TOVArnhem: https://twitter.com/TOVArnhem
  2. #lekker_eten_en_kennismaken: https://twitter.com/hashtag/lekker_eten_en_kennismaken?src=hash
  3. pic.twitter.com/4KrTiNcApX: https://t.co/4KrTiNcApX
  4. 14 januari 2016: https://twitter.com/leendertcombee/status/687709668274270208

Source URL: https://haberarnhem.nl/2016/01/15/onderscheiding-voor-turkse-ondernemer-in-arnhem-met-meeste-medewerkers/