Turkse president Erdogan meest geliefde Europese leider

Turkse president Erdogan meest geliefde Europese leider

De Turkse president Recep Tayyip Erdoğan is de meest geliefde Europese leider op Facebook. Dat blijkt uit een rapport van het PR-bureau Burson & Marsteller die de activiteit van (politieke) leiders op social media heeft onderzocht.


8 miljoen likes voor Erdogan

Op de lijst van Europese leiders met de meeste likes staat Erdoğan op de eerste plaats met bijna 8 miljoen likes gevolgd door de monarchie van het Verenigd Koninkrijk met bijna 2,5 miljoen likes. De Roemeense politicus Klaus Iohannis staat op de derde plaats gevolgd door Bonskanselier Angela Merkel.

Wereldniveau
Erdoğan is de tweede meest invloedrijke wereldleider op Facebook. Gemiddeld heeft een bericht van Erdoğan 127.432 interacties (likes, comments en gedeelde berichten).

Lees verder
Reacties


Tags assigned to this article:
Erdogan

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.