Waarom er juist op Duitse toeristen een aanslag werd gepleegd in Istanbul?

Waarom er juist op Duitse toeristen een aanslag werd gepleegd in Istanbul?

Negen dagen geleden werd er een aanslag gepleegd op Duitse toeristen op het bekende SultanAhmet-plein in Istanbul. Een zelfmoordterrorist blies zich zelf op toen hij ’toevallig’ in de buurt was van een groep toeristen, zonder dat hij ‘wist’ wie dat waren.

Waarom specifiek een aanslag op Duitsers?
We kunnen negen dagen later een iets betere analyse maken en de vraag beantwoorden waarom deze ‘IS-terrorist’ specifiek koos voor een groep met Duitse toeristen? Voor de lezers onder ons die het SultanAhmet-plein niet kennen: Hier lopen altijd (ook ’s nachts) toeristen rond. Je hoeft ze dus niet uren op te wachten als je een aanslag wilt plegen om chaos te veroorzaken…



Turkije verdient veel aan toeristen die het land bezoeken en doet hier ook niet geheimzinnig over. De Turken geven nu ook bijvoorbeeld subsidie aan luchtvaartmaatschappijen (5500 euro per vlucht) als ze vliegen naar Turkse toeristische bestemmingen.

Duitsers bezoeken Turkije massaal
Van alle bezoekers aan Turkije staan de Duitsers bovenaan. 15% van de toeristen die naar Turkije komen zijn Duits. Met deze aanslag in Istanbul kozen ’terroristen’ er dus bewust voor om een aanslag te plegen op Duitsers in plaats van Amerikanen of Joden. Je zou tenslotte van een ‘moslim-terrorist’, als we de Telegraaf en de NOS lezen, verwachten dat hij eerst een Jood en dan een Amerikaan opblaast in plaats van een Duitser.

Met andere woorden kunnen we nu enigzins ‘aantonen’ dat de IS geen enkel belang heeft bij een aanslag op Duitsers. Extra mediaaandacht hebben ze ook niet nodig omdat ze dagelijks van alles doen waarmee ze toch de headlines halen van mainstreammedia in Nederland…

Y= AX+B
Ow en nog dit.. De Russen staan op nummer twee na de Duitsers…. met 10% (Samen met de Duitsers is dat 25% van alle toeristen die op vakantie gaan naar Turkije)




Tags assigned to this article:
Aanslag Istanbul

1 comment

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights