Turkije corrupt? Teevendeal bevestiging van corruptie in Nederland

Turkije corrupt? Teevendeal bevestiging van corruptie in Nederland

Er komt weer een onderzoek naar de Teevendeal. Het ‘bonnetje’ wat nooit vindbaar was, lijkt nu bewust tegen gehouden zijn. Het zoveelste bewijs dat corruptie bij Justitie in Nederland werd ‘goed gekeurd’ door ‘donkere machten’. Politiek Nederland is woedend en lijkt verbaasd te zijn van het zoveelste gezeik bij justitie.


Bonnetje Teevendeal kwijt
Nieuwsuur kreeg de eer door maandagavond bekend te maken dat het mails gezien had van it-medewerkers van het ministerie van Veiligheid en Justitie. De medewerkers ‘maakten bekend’ dat ze een back-up vonden over het bonnetje dat ‘kwijt’ was. Dit gebeurde in juni 2014. Het uitzoeken van de back-up werd door hogerhand tegen gehouden.

Doofpot binnen justitie
Toenmalig minister Ivo van Opstelten maakte destijds bekend dat het bonnetje er niet was en dat er ook geen back-up was. Opstelten trad later af en Teeven stopte er ook mee als staatssecretaris. Hij bleef tot ieder zijn verbazing lid van het Tweede Kamer. Commissie Oosting werd meteen weer in het leven geroepen en zal weer onderzoek doen naar een doofpot binnen justitie.


Reacties


Tags assigned to this article:
doofpotTeevendeal

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.