MASV wint stadsderby tegen Elsweide

by AMS97531A123 | 2 februari 2016 13:20

MASV doet goede zaken om kampioen te worden in de vijfde klasse. De club uit Arnhem-Zuid won afgelopen zondag met 2-1 van Elsweide. Bij rust stond het nog gelijk (1-1).

MASV extra waakzaam na 2-2
Bij MASV waren ze extra waakzaam omdat de ploeg dit seizoen alleen punten verspeelde bij Elsweide (2-2), voor de rest had de club alles gewonnen en lijkt het vrij simpel kampioen te gaan worden. Na 19 minuten spelen zorgde Chadid Bas voor de 1-0 voor de thuisploeg.

Gelijkmaker binnen 60 seconden
Elsweide leek daar niet al te wakker van te liggen en maakte binnen een minuut ook gelijk door een fraaie treffer va Harun Koprulu. In het eerste helft ging het ook gelijk op en hadden beide teams evenveel balbezit. In de tweede helft ging MASV duidelijk meer in de aanval en werd er ook veel druk gezet. Dit resulteerde niet in meer kansen.

Moussa Hamdaoui: Marokkaanse Killer
In de slotfase van de wedstrijd zorgde ex-AFC Arnhem speler Moussa Hamdaoui voor drie punten voor de thuisploeg. De Marokkaanse killer rondde fraai af en was matchwinner.