HEMA-stagiaire Maikey Parami held na KNVB-beker wedstrijd

by AMS97531A123 | 4 februari 2016 12:54

De 21-jarige aanvaller van VVSB is wereldberoemd geworden na zijn winnende doelpunt tegen FC Denbosch. Hij maakte geen wereldtreffer maar wel een hele belangrijke. Maikey Paramu is in een klap de held geworden van heel Nederland. Wat hij heeft gedaan komt zelfs niet eens voor in een jongensdroom.


Matchwinner na blunder FC Denbosch keeper
De aanvaller van amateurploeg VVSB tikte simpel in na een blunder van de doelman van FC Denbosch en bereikte zo de halve finale in de strijd om de KNVB-beker. Parami zal zelf vanavond de loting trekken voor de twee halve finale wedstrijden.

‘Ik loop stage bij de HEMA’
Na de wedstrijd vertelde Parami al tijdens een interview dat hij niet lang kon feestvieren: ‘Helaas ben ik donderdag niet vrij. Ik ben nog student en moet stage lopen bij de HEMA in Leidschendam. Mijn leraren van het ROC zaten ook op de tribune.’

#Held[1] Maikey Parami heeft een dagtaak aan het te woord staan van de pers bij de #Hema[2] pic.twitter.com/JCKLWpDaub[3]

— Marieke van Essen (@mjhvanessen) 4 februari 2016[4]

HEMA trots op wereldberoemde Maikey Parami
Maikey Parami is wereldberoemd en daar is de HEMA ook trots op. Vandaag is het een komen en gaan van journalisten en cameraploegen die allemaal een interview willen met de aanvaller van VVSB. De HEMA werkt natuurlijk mee en deelde dit ook via twitter: ‘Succes Maikey Parami, iedereen is welkom bij HEMA Leidschenhage voor een tompouce of een gesigneerde foto’.


Endnotes:
  1. #Held: https://twitter.com/hashtag/Held?src=hash
  2. #Hema: https://twitter.com/hashtag/Hema?src=hash
  3. pic.twitter.com/JCKLWpDaub: https://t.co/JCKLWpDaub
  4. 4 februari 2016: https://twitter.com/mjhvanessen/status/695164772141174784

Reacties

Source URL: http://haberarnhem.nl/2016/02/04/hema-stagiaire-maikey-parami-held-na-knvb-beker-wedstrijd/