Turkse bakker verzorgt unieke catering in Arnhem

Turkse bakker verzorgt unieke catering in Arnhem

De Turkse bakker aan de Hommelstraat, Bakkerij Divan, maakte onlangs bekend dat het tegenwoordig ook aan catering doet voor klanten die op locatie lekkere culinaire Turkse broodjes willen eten.


Catering met Turkse broodjes
Zo maakte Bakkerij Divan bekend dat een Arnhemse basisschool onlangs Turkse broodjes met beleg bestelde voor een bijeenkomst op locatie. De lunchcatering met Turkse broodjes is een gat in de markt omdat het niet overal aangeboden wordt.

‘Het is uniek omdat het anders is dan standaard een broodje kaas. Wij leveren speciale Turkse broodjes uit de houtoven, samen met andere Turkse lekkernijen. Ongeacht het aantal kunnen wij dit bezorgen op locatie, omdat we eerder ook records hebben verbroken.’, aldus de persvoorlichter van Bakkerij Divan.

1000 lahmacuns-record
Op aanvraag wordt samen met de klant een culinaire maatjas gemaakt voor uw feest, bedrijfsopening, jubileum of bruiloft. Bakkerij Divan is bekend in Gelderland, mede vanwege het verbreken van een lahmacun record.


Reacties


2 comments

Write a comment
  1. https://kientrucac.com/ 17 december, 2017, 04:17

    Hi, i read your blog occasionally and i own a similar one and i was just wondering if you get a lot of spam feedback?
    If so how do you reduce it, any plugin or anything you can suggest?
    I get so much lately it’s driving me insane so any assistance is very much appreciated.

  2. Lu Fossey 16 december, 2017, 14:43

    May I simply just say what a relief to discover someone that genuinely understands what they’re talking about on the internet. You certainly understand how to bring an issue to light and make it important. More people have to read this and understand this side of the story. I can’t believe you are not more popular because you most certainly possess the gift.|

Only registered users can comment.