Verdachten proberen met zeiknatte kleren weg te komen van politie

Verdachten proberen met zeiknatte kleren weg te komen van politie

Twee verdachten, betrokken bij een autongeluk aan de Batavierenweg, dachten zaterdagnacht te ontkomen aan de politie. De twee verdachten kwamen met een gloednieuwe auto in de sloot terecht, nadat ze uit de bocht vlogen. Een getuige zag dit rond 03:00 uur en belde de politie. De getuige meldde ook dat de twee renden richting de McDonald’s bij het Gelredome. Ze lieten de auto met geklapte airbags achter in de sloot.


Gloednieuwe auto in de sloot
Twee agenten kwamen direct poolshoogte nemen en vonden daadwerkelijk een gloednieuwe auto terug in de sloot. De agenten kregen ook een duidelijke signalement van de twee zeiknatte verdachten. Uiteindelijk bleek dat de twee niet heel ver zijn gekomen in hun zeiknatte kleren. Ze werden namelijk al vrij snel in de struiken gevonden door de agenten.

Onder invloed van alcohol
Na dat de bestuurder had geblazen bleek dat hij onder invloed was van alcohol. Hij werd ook direct aangehouden. De zeiknatte verdachte was het niet eens met zijn aanhouding en werkte alles behalve mee. Tijdens het onderzoek beledigde hij ook de agenten, waar hij meteen ook een bekeuring voor krijgt.


Reacties


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.