Derde elftal AZ 2000 (ex-AFC Arnhem) wint met overtuiging

Derde elftal AZ 2000 (ex-AFC Arnhem) wint met overtuiging

Het derde elftal van AZ 2000 (voorheen AFC Arnhem 3 en ESCA 2) won vandaag met 2-4 van Jonge Kracht 4 dankzij een hattrick van Cihan Ozcelik. Jonge Kracht maakte ook nog een eigen doelpunt, en stond ook voor de rust lange tijd voor. De tweede helft begon in het voordeel van AZ 2000 (2-3)


Nieuwe club na AFC Arnhem
Het elftal van trainer Tuncay moest op zoek naar een nieuwe club na het faillisiment van AFC Arnhem. AZ 2000 bood hun onderdak op de zondag. Vandaag won de Turkse ploeg ‘eventjes’ met 2-4 van Jonge Kracht dat tweede staat in de competitie. AZ 2000 heeft hierdoor meteen drie punten na een gespeelde wedstrijd. Dat geeft dus nog heel veel hoop in de reserve vierde klasse van het amateurvoetbal.

Selectie eigenlijk niet wedstrijdfit
De selectie van AZ 2000 was eigenlijk niet wedstrijdfit. De spelers hadden namelijk al heel lang geen officiele wedstrijd gespeeld. ‘De tegenstander was sterk vandaag. Maar we hebben niet opgegeven en behaalde hierdoor een leuke overwinning.’, aldus de trainer van het derde elftal van AZ 2000.


Reacties


Tags assigned to this article:
Afc ArnhemAZ 2000 3

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.