Co Adriaanse nieuwe ambassadeur van Arnhemse voetbalstichting

Co Adriaanse nieuwe ambassadeur van Arnhemse voetbalstichting

Co Adriaanse is ambassadeur geworden van Football Maties.  De oud-profvoetballer van onder meer ADO Den Haag en FC Utrecht en voormalig trainer van Ajax, AZ, Willem II, FC Twente en Porto vertelt op de site (http://bit.ly/1S7Mgzo) in zijn eigen woorden waarom hij heeft besloten ambassadeur te worden.


“Ik ondersteun van harte de doelstellingen van de Stichting Football Maties, want voetbal is van en voor iedereen, dus ook voor arme kinderen, die niet in staat zijn om een bal te kopen of een paar voetbalschoenen en het liefst ook nog het tenuetje van je eigen club.”

Het doel van de Stichting Football Maties is om andere stichtingen en organisaties, die voetbal voor kinderen in ontwikkelingslanden gebruiken als middel om kinderen ‘Social Skills’ bij te brengen te ondersteunen en te stimuleren. Meer informatie over Football Maties is te vinden op  http://www.footballmaties.com.


Reacties


Tags assigned to this article:
Co AdriaanseFootball matiesVitesse

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.