Derde elftal Dierense Boys voorbeeldelftal voor heel Nederland

Derde elftal Dierense Boys voorbeeldelftal voor heel Nederland

Het derde elftal van Dierens Boys uit Dieren (Gelderland) is meer dan alleen succesvol op het veld. Het elftal met Nederlanders, Turken en Polen staat eerste in de competitie en maakt kans op het kampioenschap in de reserve zevende klasse.


Waar zie je dat nog meer?
Een woordvoerder van het elftal legt uit dat ze maar al te graag kampioen willen worden, maar ook dat ze het leuk hebben als team. ‘We hebben veel Turkse, Poolse en Nederlandse spelers in een elftal. Waar zie je dat nog meer?’

Veel ex-talenten in een elftal
Bronnen dichtbij het elftal zijn helemaal niet verbaasd van met al dat succes. Achterin is een echte Jaap Stam, genaamd Yusuf Bilici. En met ex-eerste elftal speler Mursal ‘speedy’ Bulut is het ook geen probleem om doelpunten te maken. Als derde grote naam kregen wij Ralph Klaassen te horen. De linksbenige voetballer staat bekend om zijn steekballen tijdens wedstrijden.

Dierense Boys staat eerste in de competitie met 28 punten, gevolgd door SHE (4) dat een punt minder heeft. SHE heeft ook nog twee inhaalwedstrijden.


Reacties


Tags assigned to this article:
Dierense boysvoorbeeldelftal

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.