Bulgaarse dievenbende bezoekt lege huizen in Klarendal

Bulgaarse dievenbende bezoekt lege huizen in Klarendal

Verschillende bronnen melden dat Bulgaarse criminelen actief zijn in de Arnhemse wijk Klarendal om woninginbraken te plegen. De groep gaat zeer professioneel te werk en doet dit met een bordeaux-kleure Volkswagen Passat met een Nederlandse kenteken.


Dievenbende gespot op de Klarendalsweg
Zondagmiddag, laat in de middag, was een groep weer actief op de Klarendalseweg. Met een speciale team met dames en heren in de uitkijk werden verschillende winkels en woningen vandaag doorzocht. De dievenbende is als laatst gezien in de buurt van de Turkse groenteboer ‘Mert Market.’

Dieven werden op heterdaad betrapt
Een oplettende burger analyseerde de handelingen van de dieven en maakte dit ook direct bekend aan de politie. De Bulgaarse dievenbende onderzocht eerst de buitenzijde van de panden, waarna na de achterzijde van de woningen en winkels ook werd ‘onderzocht’. Of ze ook daadwerkelijk in woningen of bedrijven zijn geweest is niet bekend.

Het is nog niet bekend of er in bepaalde woningen in Klarendal is ingebroken.


Reacties


Tags assigned to this article:
dievenbendeKlarendalKlarendalseweg

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.