Nieuwe 9-persoons Transporter voor Gemril Pluimveehouderij

Nieuwe 9-persoons Transporter voor Gemril Pluimveehouderij

Het gaat goed met Gemril Pluimveehouderij. Dinsdagmiddag werd via social media bekend gemaakt dat het bedrijf een nieuwe Transporter had besteld. De auto was inmiddels ook al geleverd. Gemril BV heeft veel mensen in dienst die regelmatig vervoert moeten worden om kippen op locatie te transporteren. (foto: facebook)


9-persoons Transporter
Het bijzondere aan deze Volkswagen Transporter is dat er negen personen tegelijk in kunnen. De Volkswagen Transporter heeft nog 0,0 kilometer op de teller staan. De auto is namelijk maandag ingevoerd in Nederland en direct in gebruik genomen door Gemril BV.

Nadat bekend werd gemaakt dat het bedrijf een nieuwe auto had aangeschaft regende het aan felicitaties en ‘likes.’


Reacties


Tags assigned to this article:
Gemril pluimveehouderij

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.