Tapei draagt Velo-city 2017 over aan Arnhem Nijmegen

Tapei draagt Velo-city 2017 over aan Arnhem Nijmegen

In Taipei (Taiwan) hebben burgemeester Herman Kaiser van Arnhem en plaatsvervangend burgemeester voor Nijmegen Harriët Tiemens officieel de sculptuur in ontvangst genomen die hoort bij de opvolgende locatie voor Velo-city, de grootste fiets-conferentie ter wereld.
Velo-city sculptuur ontvangen
Met het ontvangen van de Velo-city sculptuur van Manfred Neun, voorzitter van de European Cyclists’ Federation is de Regio Arnhem Nijmegen nu officieel locatie in 2017 voor dit grootste fiets-infrastructuur congres ter wereld.

Nederland fietsland nummer 1
Van 13 tot en met 16 juni 2017 zullen naar verwachting tussen 1.500 en 1.750 deelnemers uit zo’n 80 landen dit congres met de bijbehorende Expo bijwonen. Het congres biedt naast kennisdeling ruimte aan bedrijven, kennisinstellingen en overheden om te laten zien wat er op het gebied van fiets gedaan wordt in de regio. Hiermee willen de steden de regio en Nederland internationaal nog meer op de kaart zetten als fietsland nummer 1. Naast het congres wordt voor de deelnemers een gevarieerd programma samengesteld waarin zij kennis maken met alles wat Nederland en de Regio Arnhem Nijmegen te bieden hebben op gebied van fietsen. Denk daarbij aan toertochten, bezoeken aan bijzondere projecten en de regionale toeristische attracties.

Lees meer


Reacties


Tags assigned to this article:
VelocityVelocity Arnhem-Nijmegen

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.