De ‘Gokhan Saki’ van Brabant komt vechten in Arnhem

De ‘Gokhan Saki’ van Brabant komt vechten in Arnhem

Bunyamin Bulca (20) uit Geldrop is een bekende in Brabant sinds dat hij kickbokswedstrijden speelt tijdens grote toernooien. De kickbokser van Team Chamou met Turkse roots komt weer naar Gelderland voor een belangrijke westrijd. Bulca zal tijdens Born 2 Fight (2e paasdag) op 28 maart in Sporthal De Helster (Elst) vechten tegen Nick van der Sluijs van House Of Boxing. 


Posof-power in de ring
Bunyamin Bulca vocht in in de B-klasse (76kg) en zal op 28 maart zijn eerste A-categorie wedstrijd gaan spelen. In Geldrop en omgeving wordt hij ook wel de Gokhan Saki van Brabant genoemd. De trots van Posof  is zelf ook een fan van de bekende kickbokser Gokhan Saki: ‘Ik kijk heel erg op tegen Gokhan Saki en werk er hard aan om ook zo ver mogelijk te komen. Ik zou alles willen bereiken wat Saki ook heeft bereikt.’ Zijn doel is dan ook om de top te bereiken en een voorbeeld te zijn voor jongeren.

HBO-studie en kickboksen
Bulca weet dat het niet makkelijk is om de top te bereiken als kickbokser. ‘Ik train hard en volg ook een HBO (commercieel economie), en daarnaast werk ik in de weekenden als ober in een Griekse restaurant.’ Als Bulca tijd over heeft spreekt hij af met vrienden bij Super Kebap Bro’s in Geldrop.

De 20-jarige kickbokser heeft tot op heden 11 van de 16 wedstrijden gewonnen die hij speelde.


ReactiesNo comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.