EW Facility Services en Kempenaer Advocaten winnen Arnhems Compliment

EW Facility Services en Kempenaer Advocaten winnen Arnhems Compliment

Tijdens de Arnhemse Ondernemersavond op 9 maart werd het compliment uitgereikt door de Arnhemse Uitdaging. Bedrijven komen in aanmerking voor het compliment vanwege hun maatschappelijke betrokkenheid.

 


Medewerkers van EW Facility Services hebben een jaar lang maandelijks geklust bij Bio Vakantieoord met als resultaat twee nieuwe vakantiewoningen. De Kempenaer Advocaten is al jaren actief betrokken bij vele Arnhemse stichtingen en verenigingen en helpt de verenigingen onder andere door inzet van juridische expertise.

Genomineerden
Na een inschrijfronde heeft de jury uiteindelijk zes bedrijven genomineerd. Naast Kempenaer en EW zijn dat Hotel Groot Warnsborn, SAB adviesbureau, Serhat Impex en Strijbosch Thunissen. Mariska Perrier van de Arnhemse Uitdaging: ‘Dit zijn prachtige voorbeelden van hoe bedrijven op een praktische manier bijdragen aan het mooier maken van de Arnhemse samenleving. Met het Arnhems Compliment zetten we jaarlijks bedrijven in het zonnetje die hun betrokkenheid hebben omgezet in concrete acties.’ (bron: Arnhem.nl)


ReactiesNo comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.