Nergens anders in Arnhem zijn er zo vaak ongelukken

by AMS97531A123 | 18 maart 2016 11:16

Het was deze week weer raak de P. Calandweg in Presikhaaf. Het kruispunt bij administratiekantoor Picasso en Jumper lijkt een abonnement te hebben op verkeersongelukken. We hebben er al tientallen artikelen over geschreven. De foto werd gemaakt door een trouwe volger van de website.


Aanrijding met drie auto’s
Dit maal ging het om drie auto´s die betrokken waren bij het ongeluk. Een witte Ford bestelwagen en een renault clio veroorzaakten een aanrijding. Hoe het heeft kunnen gebeuren is niet bekend. We hebben de slachtoffers niet gesproken. Een ding is wel zeker: Of het nu spits is of niet, de kans op een verkeersongeluk in Arnhem is nergens hoger dan bij dit kruispunt.

Gevaarlijkste kruispunt van Arnhem
Het kruispunt P.Calandweg en Driepoortenweg, bij ‘dierenwinkel’ Jumper is misschien wel het gevaarlijkste kruispunt van Arnhem. Bijna wekelijks zijn er aanrijdingen of bijna-botsingen. Dit wordt ook toegegeven door de vele ondernemers die dagelijks gebruik maken van de P.Calandweg. ‘Je moet in een keer kijken naar zes verschillende hoeken om heelhuids de overkant te bereiken.’


Source URL: https://haberarnhem.nl/2016/03/18/nergens-anders-in-arnhem-zijn-er-zo-vaak-ongelukken/