Arnhemse ondernemers in Istanbul tijdens wereldcongres Turkse ondernemers

Arnhemse ondernemers in Istanbul tijdens wereldcongres Turkse ondernemers

Voorzitter Aziz Zeyrek van de Turkse ondernemersvereging van Arnhem is samen met Rahmi Gemril (Gemril Pluimveeservice), Omer Bulut (Restaurant Troya), Ismail Unguc (Serhat Impex) en Adil Karakaya (Maksim zalencentrum) aanwezig op het congres van Turkse ondernemers  in Istanbul. Vanuit de hele wereld zijn Turkse ondernemers bijeen gekomen om te netwerken en onderling handel te stimuleren.


Op inititatief van DEIK komen Turkse ondernemers over de hele wereld bijeen in Istanbul. De Foreign Economic Relations Board is in 1986 in het leven geroepen om investeringen om Turkse ondernemers in Turkije en in andere landen te stimuleren. De organisatie heeft in meer dan 2000 steden in de wereld een Turkse vertegenwoordiger. Rahmi Gemril is DEIK-vertegenwoordiger in Arnhem.

Klik hier voor meer Arnhemse foto’s

Zo was er ook een delegatie van Arnhemse ondernemers in Istanbul aanwezig tijdens het congres waar bijvoorbeeld ook president Erdogan een toespraak hield. Aykut Torunogullari van Edelstaat groep, Hikmet Gurcuoglu (voorzitter HOTIAD), Veysel Hut en Faruk Halici (Jilpaq) hoorden ook bij de Nederlandse vertegenwoordiging.


Reacties2 comments

Write a comment
 1. visit 16 november, 2017, 20:54

  If you want to obtain a great deal from this piece of writing then you have to apply these techniques
  to your won blog.

 2. movie online 27 oktober, 2017, 06:33

  Great blog here! Also your web site loads up very fast! What web host are you using?
  Can I get your affiliate link to your host? I wish my web site loaded up as
  quickly as yours lol

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*