VIDEO Nederlandse ‘terrorist’ valt meisje met hoofddoek aan

VIDEO Nederlandse ‘terrorist’ valt meisje met hoofddoek aan

Een Nederlandse terrorist, andere benaming is haast niet te vinden, viel eergisteren een Nederlands-Turkse meisje aan omdat ze een hoofddoek droeg. De blanke dame zag er in eerste instantie niet gevaarlijk uit totdat ze daadwerkelijk overging op een fysieke aanval. Waarom de blanke dame fysiek geweld gebruikte is niet bekend.


Aangevallen vanwege hoofddoek
De 26-jarige Muserref werd zomaar aangevallen toen ze op weg was naar een vriendin. DutchTurks.nl schreef hier een artikel over. De onbekende Nederlandse terrorist op leeftijd viel Muserref aan vanwege haar hoofddoek. De moslima kon zich met moeite verdedigen tegen de aanval van deze dame op leeftijd. Dankzij vier Nederlandse mannen die om hulp kwamen escaleerde alles niet.

Het meisje heeft inmiddels aangifte gedaan van deze laffe aanval . Lees verder via DutchTurks.nl


ReactiesNo comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.