Exacte uitslag van Oekraine referendum in noordelijk deel Gelderland

Exacte uitslag van Oekraine referendum in noordelijk deel Gelderland

Burgemeester Kaiser van Arnhem maakte vrijdagochtend bekend hoeveel mensen in de kieskring Arnhem, het noordelijk deel van Gelderland voor of tegen het referendum over Oekraine heeft gestemd. In een openbare zitting werden de cijfers bekend gemaakt aan de aanwezige pers.


In totaal waren er 1.148.965 kiesgerechtigden waarvan 216.442 tegen het verdrag stemden. 151.550 mensen stemden voor het verdrag. In deze kieskring waren er ook 3400 ongeldige stemmen en 2927 mensen stemden blanco door geen keuze te maken.

57% tegen verdrag
57% van het noordelijk gedeelte van Gelderland was hiermee tegen het verdrag en ongeveer 40% was voor het verdrag van Oekraine.


Reacties


Tags assigned to this article:
kieskring Arnhemoekraine referendum

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.