AVW ’66 blijft eerste na gelijkspel tegen Elsweide E1

AVW ’66 heeft een punt meegenomen in de uitwedstrijd tegen Elsweide E1. Zaterdagochtend speelde de club uit Westervoort met 1-1 gelijk tegen Elsweide uit Arnhem. Het was een spannende wedstrijd omdat beide teams strijden voor het kampioenschap en niets hadden aan een verliespartij.

AVW ’66 scoorde al 41 keer
AVW ’66 kwam als tweede naar Arnhem en had tot vandaag nog geen wedstrijd verloren. Trainer Harun Koprulu wist dat het een moeilijk ochtend zou worden tegen de gasten uit Westervoort. ‘Ik heb de jongens opgepept voor de wedstrijd en aangegeven hoe belangrijk het is om niet te verliezen.’

Elsweide 1

1-1 tijdens rust
AVW opende voor de rust de score nadat beide teams veel kansen kregen om te scoren. De speler in vorm bij Elsweide, Mergi Bagci, maakte binnen een minuut alweer de gelijkmaker voor de thuispoeg. Na de 1-1 ging het weer wat rustiger en wilden beide teams geen risico nemen om een tegendoelpunt te incasseren. Na de rust kregen de spelers van Elsweide en AVW kansen om te scoren. Helaas voor beide teams werd er niet meer gescoord, ondanks veel strijd.

Succescoach Harun Koprulu was tevreden met de 1-1 tegen een team dat tot vandaag al 41 keer had gescoord: ‘Ik ben trots dat mijn team niet heeft verloren. Zo je maar dat wij als nieuwkomer in de eerste klasse het iedereen moeilijk kunnen maken.’