De ‘Turkse superboer’ Tolgahan Çiçek’s droom komt vandaag uit

De ‘Turkse superboer’ Tolgahan Çiçek’s droom komt vandaag uit

Tolgahan Çiçek de linksback van de Graafschap doormaakt een goed seizoen. Eerder dit seizoen lieten wij weten dat de Turkse trost officieel had getekend bij de superboeren. Na het vertrek van Caner Cavlan kreeg Çiçek de ruimte om zich te bewijzen en hij blijft zich nog steeds bewijzen.
Çiçek had als droom om te spelen in de Euroborg en gaat dit vanmiddag doen in het shirt van de blauw witte Graafschap. Hij zij op social media het volgende: “Toen ik klein was droomde ik om te spelen in de Euroborg, nu ga ik erin spelen met de shirt van De Graafschap tegen mijn oude club!?⚪? 14;30 @ Groningen Euroborg”

Om 14:30 uur trapt de wedstrijd FC Groningen – Graafschap af. Verwacht wordt dat de talentvolle linksback in de basis zal aantreden.ReactiesNo comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.