Turkse meid pleegt zelfmoord na relatie met leraar

Cansel Buse K uit Kayseri pleegde onlangs zelfmoord nadat ze een relatie had met haar leraar. Het meisje volgde een opleiding aan de middelbare school en besloot op 14 februari een relatie aan te gaan met haar leraar. De leraar werd tijdens de tweede zitting vrij gesproken van drie strafbare feiten. De rechter hield ook rekening met zijn voorarrest.


Verkrachting werd ontkend
De leraar ontkende tegenover de rechter dat hij het meisje had verkracht en verklaarde tijdens zijn laatste zitting: ‘We hebben een relatie gehad van 7 maanden. We kozen er ook voor om dit vrijwillig teĀ beginnenĀ op 14 februari te doen. Na onze ‘eerste keer’ voelde ik me heel slecht, maar zij verklaarde dat ze heel gelukkig was. ‘

Ik besloot om er mee te stoppen
De leraar vertelde verder: ‘Ik besloot daarop om er tijdelijk mee te stoppen. Maar zij wilde heel graag verder. Daarna hebben we elkaar ook niet meer gesproken. Nadat we met elkaar waren gingen we naar het centrum om een zwangerschapstest aan te schaffen. Omdat zij te jong was kreeg ze die niet mee, waarop ik deze voor haar kocht.



No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights