Turkish Airlines komt met nieuwe ambitieuze plannen

Turkish Airlines komt met nieuwe ambitieuze plannen

Een vertegenwoordiging van Turkish Airlines kwam in Amsterdam bij ‘Perla Di Roma’ (Italiaanse restaurant) bijeen met de Turkse pers. Algemeen directeur Ahmet Sahin vertelde in zijn toespraak dat Turkish Airlines steeds meer ambitieuze plannen heeft. ‘Dankzij nieuwe vliegtuigen kan de consument tijdens een vlucht genieten van service en veel comfort. Turkish Airlines gaat hiermee de strijd aan met andere vliegtuigmaatschappijen. Klant tevredenheid is voor ons belangrijk.’


600.000 passagiers per jaar
‘We vervoeren ongeveer 600.000 passagiers van Nederland naar Turkije en andersom. We hebben wekelijks 27 vluchten naar luchthaven İstanbul Atatürk en 10 vluchten naar luchthaven Sabiha Gökçen. We zijn ook inmiddels al gestart met transportvluchten naar Maastricht Airport.’

Ahmet Sahin, Alg. directeur Turkish Airlines Nederland

Familiekorting voor gezinnen
Voor gezinnen hebben we een familiekorting geintroduceerd:’Gezinnen met meer dan twee personen krijgen 20% korting.’ Ahmet Sahin voegde hier verder aan toe: ‘Tijdens het hoogseizoen zullen we geen extra vluchten aanbieden. In plaats van normale vliegtuigen, gaan we als daar vraag naar is, vliegen met veel grotere vliegtuigen.

Een korting voor ouderen in Nederland zal onderzocht worden: ‘Als dit in andere Europese landen ook het geval is gaan we een voorstel hierover indienen aan het management.

Medewerkers Turkish Airlines Nederland

Medewerkers Turkish Airlines Nederland

‘Prijstechnisch concurreren wij met andere vliegtuigmaatschappijen. Als je de prijzen gaat vergelijken zie je dat we niet veel verschillen met de concurrentie. In veel gevallen zijn we zelfs goedkoper. Veel passagiers die vliegen met Turkish Airlines verklaren ook dat ze zeer tevreden zijn met de maaltijden die ‘in de lucht’ worden aangeboden.




57 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights