Turkse supermarktoorlog: Nog een Turkse supermarkt in Arnhem

by AMS97531A123 | 23 april 2016 15:00

Arnhem is booming voor Turkse supermarkten, blijkt uit recente informatie. Na de komst van Meltem Plaza [1]en de grootste supermarkt van Arnhem Guven Supermarkt [2]in Presikhaaf maakten we gisteren al bekend dat ‘De Turk”was geopend in Elderveld. Arnhemmers kunnen tegenwoordig gewoon met een winkelwagen Turkse en oosterse producten aanschaffen.

De Turk in Elderveld gat in de markt
‘De Turk’ [3]in Elderveld speelde in op de behoefte van de consument in Arnhem-Zuid die maar steeds naar de Drieslag of Presikhaaf moest om Turkse en oosterse producten te kopen. Een artikel hierover werd dan ook ontvangen met veel positieve reacties.

Zelfs de Gelderlander begon opeens nieuws te maken over een Turkse supermarktoorlog [4]nadat HaberArnhem hier artikelen over publiceerde.
 

Nog een Turkse supermarkt in Arnhem-Zuid
Gisteren werden wij ook getipt over een nieuwe Turkse supermarkt in de Arnhemse wijk Schuytgraaf. Het winkelcentrum in Schuytgraaf zal ook een Turkse supermarkt krijgen van ongeveer 150 vierkante meter. Twee weken geleden is een overeenkomst getekend met een bedrijf dat Turkse levensmiddelen in Schuytgraaf gaat aanbieden. De bouw van winkelcentrum Schuytgraaf is nog in volle gang.


Endnotes:
  1. Meltem Plaza : http://haberarnhem.nl/arnhemmers-zeer-tevreden-over-nieuwe-turkse-albert-heijn/
  2. Guven Supermarkt : http://haberarnhem.nl/foto-enorme-drukte-in-presikhaaf-tijdens-opening-grootste-turkse-supermarkt/
  3. ‘De Turk’ : http://haberarnhem.nl/inwoners-arnhem-zuid-blij-met-komst-turkse-supermarkt-de-turk/
  4. Turkse supermarktoorlog : http://haberarnhem.nl/de-gelderlander-steelt-turkse-supermarkten-nieuws-en-maakt-weer-domme-fouten/

Reacties

Source URL: http://haberarnhem.nl/2016/04/23/turkse-supermarktoorlog-nog-een-turkse-supermarkt-in-arnhem/