VIDEO Te dikke politieagent pest Turkse ondernemer

by AMS97531A123 | 5 mei 2016 03:59

De eigenaar en de klanten van AHolland autoverhuurbedrijf worden steeds vaker staande gehouden door de politie in Noord-Brabant, blijkt uit een post van Turks Dagblad. Op de een of andere manier lijkt het er op dat Aholland iets meer de aandacht trekt van de politie dan andere verhuurbedrijven in Brabant.


Onlangs werd een bestuurder van een auto van AHolland autoverhuurbedrijf staande gehouden door twee agenten in een Volvo stationcar. Een op Brad Pitt lijkende agent was constant druk bezig met schrijven, terwijl een veel te dikke agent zichtbaar genoot van zijn zoektocht naar ‘gebreken’ om een bekeuring uit te mogen schrijven.

Veel te dikke agent zoekt naar gebreken
Heel lang leek het er op dat er niets mankeerde met de auto, totdat meneer agent extreem blij meldde dat er geen ruitenvloeistof meer was. Hij zocht kennelijk datgene wat hij zocht! Op de beelden is te zien dat hij zichtbaar geniet als hij constateert dat er geen ruitenvloeistof meer is.

(Aan de hand van de beelden kunnen we niet achterhalen waarom ome agent zo vreemd handelde. Natuurlijk weten we dat er PVV-agenten zijn in de lande, maar gelukkig zijn er ook nog veel agenten die normaal doen tegen alle Nederlanders)

Allochtone bedrijven vaker de dupe
Aan Turks Dagblad (facebook-pagina) verklaarde Nederlands-Turkse eigenaar van AHolland autoverhuurbedrijf dat het er op lijkt dat ‘Allochtoonse’ bedrijven vaker de dupe hiervan worden. Autoverhuurbedrijven van Nederlanders zouden hier nooit last van hebben.




Source URL: https://haberarnhem.nl/2016/05/05/video-te-dikke-politieagent-pest-turkse-ondernemer/