Tunc en Tekin scoren de goals tegen Driel E1

Elsweide E1 heeft vandaag redelijk makkelijk gewonnen van Driel E1. Het werd 3-0 voor de Arnhemmers. Ondanks dat Driel ergens onderaan staat kwamen ze niet naar Presikhaaf om te genieten van het weer. De thuisploeg, onder leiding van trainer Harun Koprulu, had het zichtbaar moeilijk met een zeer sterke Driel.

1-0 tijden de rust
Tijdens de rust stond het 1-0 voor Elsweide. Pas in de tweede helft werd de score groter. Tunahan Tunc en goaltjesdief Furkan Tekin (2x) scoorden vandaag tegen Driel als enigen bij Elsweide.

Trainer Elsweide tevreden
Trainer Harun Koprulu was tevreden: ‘In het begin speelden we niet onze eigen spel, daarna kwamen we steeds meer aan de bal en konden we vooral in de twee helft meer positiespel spelen en waren er ook goede individuele kansen. Volgende week spelen we tegen VVO en dan zit het seizoen er voor ons op.

Jonge Kracht maakt het extra spannend in de Eerste Klasse door thuis met 2-9 te verliezen van AVW ’66. Bij puntverlies kunnen ze zelfs het kampioenschap kwijtraken.