Logisch dat VVD’er Dilan Yesilgoz anti-Turks is

Logisch dat VVD’er Dilan Yesilgoz anti-Turks is

Dilan Yesilgoz, een zeer liberale ‘Turkse’ dame

Wie Dilan Yesilgoz niet helemaal kent of nog nooit van gehoord heeft denkt dat deze VVD-dame een Turkse achtergrond heeft en het opneemt voor alle minderheden (Moslims, asielzoekers, Turken of Marokkanen) in Nederland. Ze werd namelijk toen ze acht jaar was ‘uitgenodigd’ om naar Nederland te komen met haar moeder en haar zusje. Haar ouders ‘streden’ namelijk in Turkije ook voor gelijk rechten van homoseksuelen, Koerden, vrouwen en andere minderheden. (foto: screenshot YouTube)


Ze is alleen maar anti-Turks
Maar je raakt meteen in shock als je stukken van haar leest of haar bijna elke dag hoort op de radio. Op de een of andere manier is ze met haar anti-Turkije (inclusief anti-AKP, anti-Erdogan, anti-Turkse politie, anti-Turkse staat) heel interessant voor omroepstations om haar mening over Ebru Umar en andere Turkije-haters te delen. Zij hoort ook bij de groep met mensen die het vrij normaal vinden om mensen ‘geitenneuker’ of ‘pedofiel’ te noemen omdat dat nu eenmaal hoort bij de vrijheid van meningsuiting. Dat dit voor Turkse begrippen zeer schandalig en grof is lijkt Dilan steeds te vergeten.

Dilan is getrouwd met een Hollander
Dilan Yesilgoz is getrouwd met een echte Hollander (Rene), wat natuurlijk al heel bizar is voor een Turkse dame. Zo vaak komt dat ook niet voor in Nederland! Turkse vaders zitten namelijk niet altijd te wachten op een Hollandse schoonzoon! Opvallend is wel dat Dilan amper melding maakt van het feit dat ze getrouwd is met Rene. Overal noemt ze zichzelf Dilan Yesilgoz terwijl ze gewoon Dilan Yesilgoz-Zegerius heet.


Dilan vertelde ook deze week tijdens een radioprogramma dat zij als familie wel weer Turkije in mogen, maar dat haar vader Turkije niet meer mag inkomen. Haar vader vluchtte destijds uit Turkije! Wat haar vader destijds exact heeft gedaan in de strijd tegen ‘gelijke rechten’ wordt niet nader bekend gemaakt door Dilan. Hierdoor blijft het natuurlijk voor ons als onderzoekers ook gissen.

Reacties10 comments

Write a comment
 1. easeus todo backup 10.6 key 20 december, 2017, 01:04

  I conceive you have mentioned some very interesting details , appreciate it for the post.

 2. driverfinder key 16 december, 2017, 23:26

  This helps. Cheers!

 3. Ebrel 10 december, 2017, 10:52

  Jullie hollanders zeggen toch elke keer maar weer opdonderen van nederland? Blijkbaar hebben de turken in turkije dat ook gezegd! Als jij opkomt voor homos en terroristen in dat land lijkt het mij logisch dat ze worden opgedonderd. Wat hier in NL normaal word gezien wil niet zeggen dat het ook daar ook normaal gezien moet worden jongens. Cultuur verschilt, waarden en normen verschillen.

  Verder nog! Nou volgens mij wachten nederlandse ouders ook niet op een turkse schoonzoon he. Een beetje realistsich wanneer je reageerd.

 4. Michiel 13 mei, 2017, 15:32

  Turkse vaders zitten niet altijd te wachten op een Hollandse schoonzoon.Huh?Wat is er mis met een Hollandse schoonzoon?

 5. Johan 30 november, 2016, 01:20

  Fijn. Ik ben blij met je bericht!

 6. Rob 29 november, 2016, 23:59

  Walgelijke site is dit zeg ! Dus zij is HET voorbeeld van integratie. Trouwt zelfs met een “hollander”. Wat is daar op tegen? Riekt naar discriminatie als je dit veroordeelt. Alsof turken alleen maar met turken mogen trouwen. Dit soort joden/koerden/homo-hatende patriotische nederturken mogen wat mij betreft lekker oprotten naar het land waar hun hart eigenlijk ligt, ondanks dat zij hier misschien 1x per jaar even op vakantie gaan. Oh en btw: Erdogan verzoekt jullie om even minstens 1000 euro over te maken naar de Turkse overheid. Benieuwd hoeveel vaderlandslievende mensen dit er echt voor over hebben. Succes met haat zaaien !

 7. Gert-Jan 12 november, 2016, 03:13

  “Wat haar vader destijds exact heeft gedaan in de strijd tegen ‘gelijke rechten’ wordt niet nader bekend gemaakt door Dilan. Hierdoor blijft het natuurlijk voor ons als onderzoekers ook gissen.”

  Mooi stelletje onderzoekers zijn jullie. Doe dan eens wat in plaats van letterlijk van haar site informatie te knippen en plakken!

 8. Dilan 11 juli, 2016, 19:49

  Je dikke vader

 9. Chris Schoneveld 7 juli, 2016, 17:37

  Kortom, een goede meid

 10. Roland Roovers 8 mei, 2016, 19:35

  Haar ouders ‘streden’ namelijk in Turkije ook voor gelijk rechten van homoseksuelen, Koerden, vrouwen en andere minderheden.

  Prima strijd lijkt me.

Only registered users can comment.