Logisch dat VVD’er Dilan Yesilgoz anti-Turks is

Logisch dat VVD’er Dilan Yesilgoz anti-Turks is

Dilan Yesilgoz, een zeer liberale ‘Turkse’ dame

Wie Dilan Yesilgoz niet helemaal kent of nog nooit van gehoord heeft denkt dat deze VVD-dame een Turkse achtergrond heeft en het opneemt voor alle minderheden (Moslims, asielzoekers, Turken of Marokkanen) in Nederland. Ze werd namelijk toen ze acht jaar was ‘uitgenodigd’ om naar Nederland te komen met haar moeder en haar zusje. Haar ouders ‘streden’ namelijk in Turkije ook voor gelijk rechten van homoseksuelen, Koerden, vrouwen en andere minderheden. (foto: screenshot YouTube)


Ze is alleen maar anti-Turks
Maar je raakt meteen in shock als je stukken van haar leest of haar bijna elke dag hoort op de radio. Op de een of andere manier is ze met haar anti-Turkije (inclusief anti-AKP, anti-Erdogan, anti-Turkse politie, anti-Turkse staat) heel interessant voor omroepstations om haar mening over Ebru Umar en andere Turkije-haters te delen. Zij hoort ook bij de groep met mensen die het vrij normaal vinden om mensen ‘geitenneuker’ of ‘pedofiel’ te noemen omdat dat nu eenmaal hoort bij de vrijheid van meningsuiting. Dat dit voor Turkse begrippen zeer schandalig en grof is lijkt Dilan steeds te vergeten.

Dilan is getrouwd met een Hollander
Dilan Yesilgoz is getrouwd met een echte Hollander (Rene), wat natuurlijk al heel bizar is voor een Turkse dame. Zo vaak komt dat ook niet voor in Nederland! Turkse vaders zitten namelijk niet altijd te wachten op een Hollandse schoonzoon! Opvallend is wel dat Dilan amper melding maakt van het feit dat ze getrouwd is met Rene. Overal noemt ze zichzelf Dilan Yesilgoz terwijl ze gewoon Dilan Yesilgoz-Zegerius heet.


Dilan vertelde ook deze week tijdens een radioprogramma dat zij als familie wel weer Turkije in mogen, maar dat haar vader Turkije niet meer mag inkomen. Haar vader vluchtte destijds uit Turkije! Wat haar vader destijds exact heeft gedaan in de strijd tegen ‘gelijke rechten’ wordt niet nader bekend gemaakt door Dilan. Hierdoor blijft het natuurlijk voor ons als onderzoekers ook gissen.



10 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights