Ülker Domates Çorbası heeft gewoon varkensvet als ingrediënt

Ülker Domates Çorbası heeft gewoon varkensvet als ingrediënt

Update: 14/5 09:35 uur We gaan er daadwerkelijk vanuit dat ze een domme fout hebben gemaakt bij Ulker. Verschillende niet officiele bronnen melden dat de vertaling in het Nederlands onjuist zou zijn. Met 100% garantie weten we het dus nog niet zeker!

Geloof het of niet! Wij waren in shock en zijn dat nog steeds toen we de ingrediënten doornamen van de Ülker Domates Çorbası (Tomaten soep van Ülker). Op het pakje staat in het Nederlands gewoon dat de tomatensoep van Ülker varkensvet bevat!


Fout van Ülker ?
Na drie keer lezen veranderde dat niet! We weten niet of het een fout is van Ülker of van de importeur in Nederland . Want als we de ingrediënten in het Turks, Engels of Duits doornemen staat er weer dat de tomatensoep geen varkensvet bevat.

We hebben geprobeerd om de klantenservice van Ülker ter bereiken. Helaas was het te druk en kwamen we niet door de wachtrij, waardoor we op dit moment geen reactie hebben van Ülker zelf.

IMG_3989
Reacties


Tags assigned to this article:
halalulker corbaulker tomaten soepvarkensvet

1 comment

Write a comment
  1. San 14 mei, 2016, 02:58

    Ik snap de boosheid niet. Het staat er toch gewoon op?? In vrijwel alle houdbare producten die je in Nederland kan kopen zit Varken verwerkt. Als je dit een probleem vind kun je beter naar een woestijn verhuizen…

Only registered users can comment.