VIDEO Istanbul getroffen door terreuraanslag, 11 doden 36 gewonden

VIDEO Istanbul getroffen door terreuraanslag, 11 doden 36 gewonden

Turkije was vandaag weer het slachtoffer van een terreuraanslag. De aanslag werd in Istanbul werd gepleegd.
Vanochtend iets na half negen werd de autobom tot ontploffing gebracht. Dit gebeurde precies op het moment dat er een bus met politieagenten langsreed. Door deze terreuraanslag kwamen 7 agenten en 4 burgers om het leven. De aanslag heeft plaatsgevonden in de wijk Vezeneciler in Istanbul.

De 36 gewonden van deze aanslag zijn bezocht door de Turkse president Recep Tayyip Erdogan. Bij het verlaten van het ziekenhuis heeft hij de journalisten te woord gestaan. Hier heeft hij onder andere vermeld dat het onderzoek naar de verantwoordelijken van deze aanslag loopt. De strijd tegen terreurorganisaties zal koste wat kost doorgaan. Erdogan verwacht snel duidelijk te hebben wie er achter deze aanslag zit.

Reacties


Tags assigned to this article:
Al QaidaautobombomISISPKKTerreuraanslagenYPG

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.