Turkse ondernemers Arnhem brengen bezoek aan Mercedes

Turkse ondernemers Arnhem brengen bezoek aan Mercedes

De Turkse ondernemers verenging uit Arnhem heeft onlangs een bezoek gebracht aan een fabriek van Mercedes in Dusseldorf waar Mercedes transportwagens produceert. Met medewerking van Wensink Mercedes Benz Arnhem werd er een programma gemaakt om dit bezoek mogelijk te maken voor het bestuur en leden van de TOV.


In zeven minuten wordt een auto geproduceerd
Tijdens het bezoek deelde Petronella Stump informatie over de fabriek. ” In Dusseldorf is er al 54 jaar productie van Mercedes. In 2o16 rolde zelfs Mercedes nummer vier miljoen van de band. In dit fabriek in Dusseldorf wordt een auto in zeven minuten in elkaar gezet en wordt de productie helemaal afgerond. Mercedes heeft vijf productielocaties in Duitsland. In al deze plaatsen worden verschillende auto’s geproduceerd. Om de economie in verschillende delen van Duitsland te stimuleren werd er voor gekozen om de auto’s in verschillende steden te produceren.’

Mercedes Düseldoorf (6)

Rondvaart in Dusseldorf
Het was verboden om in de fabriek foto’s te maken, een smartphone te gebruiken of met open schoenen te lopen. Na een bezichtiging van twee uur werd ook een rondvaart georganiseerd door de Rijn om Dusseldorf beter te ontdekken. Bij terugkomst in Arnhem werd de dag afgesloten met een diner bij restaurant Troya in Arnhem. Na het eten werd Service Manager Jan Jansen van Wensink Arnhem door voorzitter Aziz Zeyrek bedankt voor het organiseren van deze dag en zijn lidmaatschap bij de TOV.


Foto’s van de dag

Mercedes TOV Yönetim kurulu başkanı Aziz Zeyrek Arnhem Mecedes yetgili sevisi menejeri Jan Jansen'e plaket verirken (24)

Mercedes TROYA Restorant Arnhem(22)

Mercedes Düseldoorf Şehri bot turu (8)

ReactiesNo comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.