Zondag geen toeterende auto’s in Presikhaaf na verlies Turkije

Zondag geen toeterende auto’s in Presikhaaf na verlies Turkije

Het zou een leuke dag worden in Arnhem als Turkije had gewonnen van Kroatie. De Turken verloren helaas met 1-0 van Kroatie en dit zorgde  voor veel teleurstelling bij Turkse Arnhemmers.


Na afloop van de wedstrijd was er geen feest in Turkse koffiehuizen of verenigingen. De Turkse Arnhemmers waren enorm teleurgesteld na het verlies tegen de Kroaten. Hierdoor bleef het ook rustig in Arnhem, omdat er niet werd getoeterd door Turken die een eventuele overwinning op Kroatie zouden gaan vieren. Normaal wordt een overwinning tijdens een EK of WK groots gevierd door Nederlandse Turken.

image


Bij sportcafe Kral , in de Arnhemse wijk Presikhaaf, was het ook enorm druk tijdens de wedstrijd tussen Turkije en Kroatie. Veel Turkse jongeren kwamen naar Kral om vastend te genieten van het Turkse elftal. Helaas was het een middag om snel te vergeten en gingen veel bezoekers ook direct weg na afloop van de wedstrijd.


Reacties


Tags assigned to this article:
Presikhaafsportcafe kralTurkije - kroa

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.