´Nieuwe partij DENK krijgt ook een afdeling in Arnhem´

by AMS97531A123 | 14 juni 2016 14:30

De opkomst van DENK heeft veel meer effect dan verwacht in heel Nederland. De partij werd destijds opgericht door Tunahan Kuzu en Selcuk Ozturk toen zij niet meer welkom waren bij de PvdA. Sinds dat de beweging een partijkantoor opende in Rotterdam gaat alles veel sneller.


Binnenkort DENK Arnhem
Verschillende bronnen in Arnhem melden dat DENK een afdeling gaat openen in Arnhem. Fractievoorzitter Tunahan Kuzu is regelmatig gespot in Arnhem en kent ook veel mensen in de hoofdstad van Gelderland. Veel hoeft er dus niet gedaan te worden om een netwerk op te bouwen in Arnhem. Of en wanneer de afdeling in Arnhem opgericht zal worden is niet helemaal duidelijk.

Een Arnhemse ondernemer lijkt de voortouw te nemen om de oprichting mogelijk te maken. Er is zelfs ook al contact geweest met verschillende Arnhemmers en zelforganisaties over hun rol bij de nieuwe partij in Arnhem. Dezelfde bronnen melden ook dat het niet lang meer zal duren voordat Arnhem ook officieel een afdeling heeft van DENK. Er bestaat zelfs een kans dat een bestaande fractie in Arnhem onder de vlag van DENK doorgaat in Arnhem.


Reacties

Source URL: http://haberarnhem.nl/2016/06/14/nieuwe-partij-denk-krijgt-ook-een-afdeling-in-arnhem/