Turkse vrouw prankt voetbalfreak en sloopt hele huis

Turkse vrouw prankt voetbalfreak en sloopt hele huis

Deze Turkse fan is helemaal klaar voor de wedstrijd van Turkije. Maar is nogal agressief tijdens de wedstrijd.
Terwijl zijn vrouw tegen hem begint te praten wat bij de bijzondere supporter op zijn zenuwen werkt, wordt hij bozer en bozer. De opmerking van zijn vrouw: “Zijn we nu kampioen geworden” is hem in het verkeerde keelgat geschoten en begint grof (in het Turks) te schelden. Vervolgens merkt hij dat zijn vrouw aan het filmen is en pakt al vragend de telefoon af.

De wraakactie
Als antwoord op zij actie haalt de vrouw een geniale grap uit met de man. Zij plaatst tijdens de rust een verborgen camera in de woonkamer. Zij stelt haar mobiel in met een handige applicatie als afstandbediening van de televisie. In de loop van de tweede helft, wanneer het zo nu en dan echt spannen wordt, komt de vrouw in actie zonder in beeld te komen. Terwijl Turkije met 1-0 achter staat drukt zij de tv uit en dat net in een aanval van de Turken. Wat er daarna allemaal gaat gebeuren hoeven we niet te vertellen. Ook zonder Turks te kunnen, is het heel goed te volgen…
ReactiesNo comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.