Arnhems team loopt mee tijdens ‘Nacht van de Vluchteling’

Arnhems team loopt mee tijdens ‘Nacht van de Vluchteling’

In het holst van de nacht lopen wethouder Gerrie Elfrink, vrijwilligers, vluchtelingen, ambtenaren en medewerkers van vluchtelingen-instanties zaterdag 18 juni van Nijmegen naar Arnhem in het kader van de Nacht van de Vluchteling.


Sponsorwandelloop van 40 kilometer
Dit is een sponsorwandelloop van 40 kilometer, waarmee geld wordt ingezameld voor vluchtelingen wereldwijd.

Van Nijmegen naar Arnhem
Het is de eerste keer dat de Nacht van de Vluchteling een editie van Nijmegen naar Arnhem kent. De Nijmeegse burgemeester Hubert Bruls lost om middernacht daarvoor het startschot vanuit het Concertgebouw De Vereeniging. De finish is 40 kilometer verderop in Arnhem. De wandelaars worden daar door de Arnhemse burgemeester Herman Kaiser feestelijk onthaald bij Luxor Live. Het Arnhemse team bestaat uit 26 lopers.

Lees meer


Reacties


Tags assigned to this article:
'Nacht van de Vluchteling

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.