Van Arnhemse voetbalkoning naar Arnhemse schnitzelkoning

by AMS97531A123 | 19 juni 2016 20:00

Arnhemmer Yasin Koylu (29) opende onlangs een nieuwe vestiging van de Gastronoom aan de Hommelstraat in Arnhem. De bekende Arnhemse voetballer werkte zelf ook al jaren bij de Gastronoom aan de Johan de Witlaan. Hij koos er ook voor om een eigen zaak te beginnen en als ondernemer verder door het leven te gaan.

image

Koylu was in zijn top jaren een goede speler bij onder andere de Arnhemse Boys. Hij speelde ook heel lang zaalvoetbal op hoog niveau bij AFC Generalex. Ondanks zijn lengte was hij zeer succesvol als snelle spits.


Koylu vertelde ook dat hij niet meer actief gaat voetballen. ‘Het runnen van een eigen zaak gaat niet samen met prestaties bij een eerste elftal. Voetballen blijft leuk, ik ga denk ik met vrienden in een team voetballen.’ Koylu zei niet waar hij en of hij in het nieuwe seizoen gaat voetballen.

Op de foto is Yasin Koylu te zien met de Schnitzelkoning van Arnhem, Oguzhan Bozdag die onlangs ook meeverhuisde naar de nieuwe vestiging van De Gastronoom. Volgens insiders kan Yasin behalve goed voetballen zelf ook ambachtelijke schnitzels maken. Hij zou het zelfs geleerd hebben aan de ‘Schnitzelkoning’ Oguzhan Bozdag.


Source URL: https://haberarnhem.nl/2016/06/19/van-arnhemse-voetbalkoning-naar-arnhemse-schnitzelkoning/