Elsweide organiseert iftarmaaltijd als enige voetbalclub in Arnhem

Elsweide organiseert iftarmaaltijd als enige voetbalclub in Arnhem

Voetbalvereniging Elsweide uit Arnhem organiseerde afgelopen zaterdag een iftarmaaltijd voor spelende en niet spelende leden van de club uit de Arnhemse wijk Presikhaaf.

image

De iftarmaaltijd werd goed bezocht. Volgens bestuurslid Hakan Koprulu van Elsweide waren er ongeveer 150 gasten aanwezig die gezamenlijk het vasten gingen verbraken rond tien uur in de avond. Moslims mogen tijdens de vastenmaand Ramadan onder andere niet eten van zonsopgang tot zonsondergang.

‘Elsweide organiseert als enige voetbalclub in Arnhem een iftarmaaltijd voor haar leden. De Ramadan is een belangrijke maand om samen te komen en te eten’, vervolgde de bestuurslid van Elsweide.


Koprulu was ook positief vanwege de opkomst van gezinnen van spelende leden. ‘Dit is nog zo  een activiteit bij de club waar jong en oud bij aanwezig zijn. Hier doen we het voor. Elsweide is meer dan allen een voetbalclub.’

Elsweide heeft veel Arnhemse leden die ook moslim zijn. Behalve veel voetbalactiviteiten organiseert het bestuur van Elsweide regelmatig ook veel culturele activiteiten waar de leden herkenning mee hebben.



Tags assigned to this article:
ElsweideIftar arnhemknvbvoetbal arnhem

802 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights