PvdA-leider Samsom gaat te ver door Turkije ‘vreselijk’ te noemen

PvdA-leider Samsom gaat te ver door Turkije ‘vreselijk’ te noemen

PvdA-leider Samsom begint aardig veel te lijken op de Turkse president Erdogan.Die roept af en toe ook van die dingen waarvan je zou zeggen: Moet dat nou? Maar als grote leider van Turkije heb je nu eenmaal een andere rol. Samsom heeft duidelijk veel moeite om tijdens live debatten na te denken en begint dan zomaar iets te roepen. Zo deed hij dat ook tijdens een PvdA-debat over vluchtelingen. Van wanneer de beelden exact zijn is niet bekend.

Op de beelden, die online is gezet door Turks Dagblad, noemt Samsom Turkije ‘een vreselijke land’ vanwege het maken van afspraken over het bouwen van bruggen. Waarom Samsom Turkije zo haat is even niet duidelijk! Samsom is kennelijk tijdens alle emotie vergeten dat de PvdA ook heel veel Nederlandse Turken heeft als politici in verschillende steden. Want rekening houden met Nederlands Turken is toch al helemaal niet aan de orde sinds dat Kuzu en Co weggestuurd zijn.

Turks Dagblad deed er vandaag een schepje bovenop door meteen te vragen wat de Turkse Kamerleden en Raadsleden van de PvdA hiervan vinden? ‘Het land dat 3 miljoen vluchtelingen ontvangt is vreselijk? Aldus Turks Dagblad.


Nu weten we dat de Keklik Yucels en Emre Unver’s binnen de PvdA hier niet wakker van liggen en alles per definitie steunen als het maar anti-Turks is! Het maakt dan niet uit of het om uitspraken van Erdogan gaat of twee Turkse lantaarnpalen in een willikeurige stad die niet branden. Maar wat gaan alle andere Nederlandse Turken nu bij de PvdA bedenken om dit te verdedigen?

Succes of toch doei?

Schandalige uitspraken van Diederik Samsom(PvdA)Het land dat 3 miljoen vluchtelingen opvangt is 'vreselijk' volgens de PvdA.Wat zouden al die Kamerleden en raadsleden van de PvdA hiervan vinden?Like, Tag & Deel – Turks Dagblad

Geplaatst door Turks Dagblad op maandag 20 juni 2016





Tags assigned to this article:
Diederik SamsonPartijleiderPvdATurkije

3 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights