Advocaat en trainer Gurcan maakt selectie voor nieuwe seizoen bekend

Advocaat en trainer Gurcan maakt selectie voor nieuwe seizoen bekend

Elsweide-trainer Ercan Gurcan, in het dagelijks leven advocaat, maakte via de clubsite van Elsweide bekend welke 18 namen zullen schitteren in het vierde elftal van Elsweide dat uit zal komen in de vierde klasse. Het zijn namelijk niet zomaar voetballers  hebben we begrepen tijdens een van de analyse’s na het teravih-gebed in de moskee.

image

We komen opvallend veel ex-talenten tegen en nieuwe namen die er voorheen niet bijwaren. De selectie van het vierde elftal krijgt namelijk enorme boost met vijf sterke oud-AFC Arnhem spelers; Ender Ozyurek, Erfan Lashgari, Erdinc Yazilitas, Murat Olgun en ex-Rheden speler Mustafa Unguc. De oud-AFC Arnhem spelers zijn met veel moeite en inspanning van leider Celil Aydemir binnen gehaald.


Ex-eerste elftal speler Galip Aydemir zal ook zijn opwachting maken in de defensie. Hij zal daar een plek moeten veroveren te koste van de ‘spitsenkillers’ Hakan Koprulu en Mesut Tasci. Bij Anadolu’90 speelden alle drie de heren nog samen achterin in het eerste elftal. Ercan Karaaslan is ook nog beschikbaar voor de defensie als veel verdedigers afvallen of geschorst zijn.

Met goede voetballers zoals Muhammet Karaman, Hasan Uzun en doelman Huseyin Koprulu is het vierde elftal zeker kampioenskandidaat in de vierde klasse. Celil Aldemir is wel iets kritischer en verwacht dat zijn team mee zal doen voor een plek in de top 4.


Reacties3 comments

Write a comment
  1. view website 24 juli, 2017, 00:51

    697307 891501Hi there! I merely want to give a huge thumbs up for the very good data you can have appropriate here on this post. I will likely be coming once again to your weblog for much more soon. 525255

  2. best seedbox 21 juli, 2017, 17:48

    354813 393459Wow ~ Great stuff ~ Come and take a look at MY ?? 298220

  3. we buy houses any condition denver co 8 juli, 2017, 03:19

    902395 850713Aw, this is an incredibly nice post. In thought I would like to put in place writing like this moreover – spending time and actual effort to create a good article but exactly what do I say I procrastinate alot through no indicates seem to get something accomplished. 251430

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*